PONT DE SANT ANTONI DE LA GRELLAEl pont de Sant Antoni de la Grella, anomenat també pont de Sispony, està situat a Ordino i uneix la parròquia ordinenca amb Andorra la Vella. La construcció és d'origen medieval i es va haver de refer a mitjans del segle XX. El pont té una llargada de poc més de 21 metres i una alçada de 5,5 metres. Està declarat Bé d'Interès Cultural i considerat una peça clau i de pas obligatori si es realitza el camí ral que hi ha a la zona. Antigament, era l'únic pas que hi havia per arribar fins a la Massana.

Com arribar-hi El pont de Sant Antoni de la Grella es troba en paral·lel al Túnel dels Dos Valires. Si es va en direcció nord, cap a la Massana, la construcció queda just a la banda dreta. El camí que li dona accés s'agafa uns metres abans d'arribar a la rotonda que hi ha a just a la sortida del túnel


#andorra #pont #grella #antoni #sispony