El Rebost del PadríDe l'hort a la cuina. El Rebost del Padrí és una explotació agrícola i una empresa agroalimentària que treballa amb productes d'Andorra i de proximitat. Disposa d'una cuina central i ofereix diferents serveis relacionats amb l'alimentació. Una de les línies de treball del rebost és l'elaboració de menús per a diferents col·lectius, com escoles, llars de jubilats, guarderies o centres de vacances escolars. A més, l'empresa reparteix a domicili per a diferents entitats i blocs d'oficines. El rebost també empaqueta els seus plats i els distribueix a supermercats, hotels i botigues perquè els ciutadans puguin gaudir dels seus productes. Dins d'aquest servei, hi ha els plats vegetarians de la Carmeta, que complementen les elaboracions del rebost oferint una alimentació equilibrada i saludable. Altres línies de treball són: la gestió de locals de restauració i el servei de càtering. Aquest darrer es pot contractar per a qualsevol esdeveniment i grup de persones, siguin 30 o quatre, l'important és que es vulgui gaudir d'un menjar natural i allunyat dels productes químics i industrials. A banda del vessant alimentari, el Rebost del Padrí també col·labora en molts projectes socials. Ajuda als col·lectius desafavorits oferint-los menjar quan més ho necessiten i vetlla per ser una empresa que compleix amb les igualtats de gènere i de condició. De fet, integra treballadors de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell i ciutadans que han passat pel Centre Penitenciari.
Andorra la Vella

C. de la Sardana núm. 12

T. +376 868 221

elrebostdelpadri@hotmail.com

#rebost #padrí #andorra #restaurant #menjar #proximitat