Smoke & Drink
Com el seu propi nom indica, Smoke & Drink és una gran oportunitat per trobar un ampli ventall de marques de tabac i alcohol. L'encant de la botiga recau sobretot en els productes de proximitat que ofereix, i és que a banda de les marques comercials més conegudes, l'establiment també té nombrosos productes artesans i elaborats al país. Disposa de begudes de fabricació andorrana, com licors d'herbes naturals, xocolata o altres aliments de la terra. També té torrons, llaminadures i cacaus de primera qualitat. Smoke & Drink també disposa de diferents objectes de record del país, com tasses, samarretes, gorres, pins, imants, adhesius, etcètera. Veritablement, l'estoc de l'establiment no té límit, doncs també s'hi poden trobar peluixos, espardenyes, complements, joguines i altres objectes de gran varietat.
La Massana

Av. del Traves ed. el prat núm. 4

T. +376 817 181

#smoke #drink #massana #andorra #botiga #records