Buy BackQualsevol gamer o amant de la informàtica que es preï no pot deixar passar l'oportunitat de visitar Buy Back. L'establiment presenta objectes exclusius i de tot tipus, des de les primeres consoles i aparells de joc que van aparèixer al mercat a videojocs d'última moda. El local també té infinitat de productes de col·lecció: figures d'anime, coixins de personatges, llums led de sèries conegudes, fundes de motius originals... Demana el que sigui i –si Buy Back no ho té entre les seves vidrieres– farà el possible per buscar-ho i posar-te en contacte amb la persona que ho tingui!


Buy Back és el paradís dels qui estan dins del món del joc, però també per als més curiosos, i és que no deixa de ser una bona opció per fer un regal o un detall diferent i exclusiu.


A banda del servei de compra, l'establiment també treballa molt amb l'activitat de segona mà, que permet als interessats intercanviar els productes per un val bescanviable a la mateixa botiga o per diners. A més, ofereix l'opció de deixar el producte que es desitgi com a dipòsit, amb la possibilitat de cobrar el seu valor un cop s'hagi venut.

Escaldes-Engordany

Av. Carlemany núm. 47

T. +376 726 223

buyback.ad@hotmail.com#buy #back #andorra #regonamà #jocs #gamers #informàtica #figures #collecció