Cal SinquedeLa Sinyora, lo Marrà Gormand o Ses Illes són algunes de les torrades de pròpia creació que pots trobar al restaurant Cal Sinquede. Les seves especialitats són les torrades i les tapes casolanes i si tens curiositat per provar noves combinacions de sabors i aromes de proximitat, el local és sens dubte una de les millors opcions que pots trobar.


Entre les torrades més originals hi ha la Negra i Dolça, que porta botifarra negra passada per la paella amb xocolata negra desfeta per sobre. També hi ha la Cabra Boja, que porta formatge de cabra escalfat al forn amb mel i fruits secs, o la Vaca Marina, que s'elabora amb formatge rocafort calent i anxoves.


Pel que fa a les tapes, n'hi ha de tota mena. Entre les més tradicionals hi ha la truita de patates o les Trumfes Esverades, que són patates braves però a l'estil de Cal Sinquede. A més, l'establiment amenitza els seus menjars amb una gran varietat de vins i cerveses que casen amb cadascun dels plats.


L'establiment també disposa d'un petit escenari que sovint acull artistes, mags i cantants del país o dels voltants que volen donar a conèixer les seves veus i els seus darrers treballs.Andorra la Vella

Plaça Guillemó núm. 1

T. +376 725 515

calsinquede@gmail.com

#andorra #restaurant #cal #sinquede #menjar #tapes #torrades #creació #productes #proximitat