Sweet CarolineSweet Caroline és una oportunitat perfecta per endinsar-se en el món dels dolços i la rebosteria. L'establiment ofereix un ampli ventall de pastissos i brioixeria feta a mà elaborada amb ingredients de primera qualitat. Un dels productes estrella de Sweet Caroline és el croissant de mascarpone. El seu tacte és cruixent i el seu sabor arriba a captivar tot el paladar.

L'establiment també destaca pel seu pastís massini, que tot i ser un clàssic, presenta una elaboració delicada i dur-la a terme correctament és tot un art. Veritablement, Sweet Caroline ha aconseguit donar-li el seu toc especial i crear uns sabors i textures úniques. El local també treballa amb tècniques més modernes com el glacejat d'efecte mirall. A més, nodreix els seus pastissos amb mus més lleugeres i amb menys sucre del normal. I val dir que el seu sabor és molt més fresc i natural!

Sweet Caroline també disposa d'un espai de cafeteria ampli i acollidor on es pot acompanyar el mos amb una qualsevol beguda, cafè o infusió que es desitgi.


Andorra la Vella

C/ Callaueta núm. 14

T. +376 833 993#andorra #restaurant #dolços #pastissos #brioixeria #sweet #caroline #cafeteria