La Tagliatella


La Tagliatella és una cadena internacional de restaurants coneguda per ser un dels referents de la cuina Italiana. Té més de 50 locals repartits per tota Espanya i les illes Canàries. Per tant, Andorra no podia ser menys. Al bell mig d'un dels eixos comercials més important del país, a l'avinguda Carlemany, s'alça un establiment de la cadena.

El menjar que ofereix la Tagliatella es caracteritza pels seus sabors frescos i intensos i per tenir plats tradicionals de la vella Itàlia elaborats amb les antigues receptes de la 'mamma'. Un altre tret dels restaurants és que els seus plats són força grans. Aquest fet es deu al lema que promou precisament l'entitat: "El plaer de menjar, el plaer de compartir". I és que l'objectiu primordial de la cadena és que els seus clients puguin passar una bona estona envoltats d'amics i familiars alhora que tasten els menjars italians compartint plats o entrants.

En total, el restaurant disposa de més de 20 combinacions de pastes i salses i un ampli ventall d'amanides i carns. També disposa de plats i postres per a celíacs i, com a bon espai italià, integra pizzes per a tots els gustos i paladars. Cadascuna d'elles s'elabora al forn del mateix restaurant amb gran delicadesa i amb productes de primera qualitat.

Escaldes-Engordany

Avinguda Carlemany núm. 91

T. +376 866 177

latag-escaldes@hotmail.com#andorra #tagliatella #restaurant #pizza #pasta #italia