La CireraEl bar i restaurant La Cirera s'ubica a Encamp i ofereix cuina casolana i del mediterrani. Els seus plats són frescos, naturals i plens d'aromes i sabors. Entre els seus productes estrella hi ha la carn a la brasa, i és que l'establiment disposa d'una gran graella on cuina tot tipus de peces: bistec, botifarra, costelles... Tot sota la força i el gust peculiar que el foc i la fusta donen a cada menjar. El restaurant també ofereix plats tradicionals del Principat com l'escudella, el trinxat o els estofats. A més, té un ampli ventall de plats del mar fets amb la intensitat que proporciona la muntanya. Parlem, per exemple, del bacallà, les vieires o el pop. També té amanides, entrants, i altres plats variats fets amb productes de primera qualitat. La Cirera ofereix els seus plats a través d'un menú diari i disposa de dues sales àmplies que acullen grups i diferents esdeveniments, com aniversaris o comiats, sempre que es reservi amb antelació. També té una gran terrassa assolellada que permet gaudir d'un bon àpat mentre es contemplen les vistes que ofereix la parròquia.

Encamp

Av. François Mitterrand núm. 81

T. 376 815 919

#andorra #restaurant #brasa #carn #encamp #cirera #cuina #casolana #mediterrani