Pa amb XocolataLa granja/cafeteria Pa amb Xocolata ofereix pastissos artesans fets amb productes de primera qualitat i un ampli ventall de brioixeria perfecta per amenitzar el matí. Un dels productes estrella de l'establiment és el Bolo de Bolacha, un pastís portuguès fet amb galeta i mantega que mostra els intensos aromes i la frescor pròpia de la rebosteria portuguesa. També té altres dolços, com el flam casolà o el pastís de formatge. Si es desitja, es pot demanar un pastís o postre per encàrrec. A més, Pa amb Xocolata ofereix un menú diari amb diversos plats de la cuina portuguesa i alguns del país perfectes per fer un mos ràpid i gaudir de nous sabors. S'hi pot trobar, per exemple, bacallà, amanides, estofats, carns amb salsa o patates i entrepans de tota mena.

L'establiment també disposa de productes sense gluten.

Sant Julià de Lòria

Av. Verge de Canòlich núm. 25

T. 376 843 419

#andorra #pastissos #artesans #portugal #cuina #menú #diari #pa #xocolata #santjulià