La Grandalla d'OrJoies exclusives, originals i per a tots els gustos. Les dues botigues de la Grandalla d'Or acullen complements de tota mena per a cada persona i ocasió. S'hi poden trobar joies d'alta gamma, penjolls de cases de renom com Salvatore o Saint Maurice, arracades divertides, polseres personalitzades, i molt més. N'hi ha de tots els preus i materials! L'establiment aconsegueix veritablement cobrir tota la línia de la vida, i és que ofereix productes per a cada moment: naixement, bateig, comunió, boda... Però el seu producte estrella són les aliances, n'hi ha de tots els materials i dissenys. L'objectiu principal és que cada client sigui atès amb el millor tracte i de forma personalitzada. A més, els professionals de la Grandalla d'Or t'assessoraran en qualsevol dubte que tinguis i et proposaran els models o les decoracions que més s'adeqüin a cada ocasió. En breus, la Grandalla d'Or ampliarà el seu estoc de joies i complements amb una nova botiga de roba moderna i plena de color. El local, Compres de Capritx by la Grandalla d'Or, s'obrirà al llarg d'aquest mes i estarà connectat amb l'establiment que actualment s'ubica a Andorra la Vella. L'estil de roba seguirà les tendències actuals i tindrà altres elements frescos i juvenils com bosses o mocadors.

Escaldes-Engordany Andorra la Vella

Av. Carlemany núm.40 C/ L'aigueta núm. 16

T. +376 864 410 T. + 376 820 140

#andorra #joies #penjoll #anea #grandalla #or #plata #conjunt #botiga