Ikka'sIkka's va néixer fa 10 anys amb la idea de ser un punt de venda diferent, on els clients i les clientes poguessin trobar formes de vestir atrevides i còmodes, on anar de compres fos sinònim de passar una estona agradable i on la imatge animés a tornar. I la veritat és que ho ha aconseguit. L'establiment ofereix un tracte personalitzat i assessora respectant en tot moment l'estil propi i característic de cadascú. De fet, el seu objectiu principal és que els clients se sentin bé i representats amb la roba que porten. El punt fort de Ikka's és la seva originalitat. Les marques amb les quals treballa són exclusives a Andorra i aporten dissenys captivadors i dinàmics. Hi podem trobar cases com Colcci, Hanny Deep, Denny Rose, Etxart&Panno, Vicolo, Rinascimiento o Miss Miss, entre moltes altres. A banda de roba d'última tendència, l'establiment també ofereix complements a joc com bosses, cinturons, sabates, guants, mocadors, joies... Si vols descobrir els productes d'Ikkas i conèixer una mica més la seva filosofia, pots donar una ullada a la pàgina web www.ikkas.com


Andorra la Vella

C/ La Sardana núm. 6

T. + 376 868 617

ikkas.andorra@gmail.com

www.ikkas.com

#andorra #ikkas #roba #tendències #botiga #assessorament #marques #complements #sabates #colors #disseny