Borda de l'ArenaLa Borda de l'Arena és un lloc per perdre's i recordar-ho sempre. El restaurant conserva l'estètica original d'una borda andorrana, amb el sostre de bigues i una ambientació càlida i acollidora. Disposa de dues llars de foc perfectes per cuinar amb delicadesa cadascun dels seus productes. El restaurant sempre treballa amb productes de proximitat i els seus plats estrella són les carns a la brasa i els cargols. Ambdós es nodreixen d'un sabor i aroma espectacular que recorden el millor del menjar tradicional i casolà. Entre la seva carta es pot trobar: la cua de bou, la perdiu, el corder al forn o peixos de riu, com truita. L'establiment també ofereix un ampli ventall de menjars de muntanya i típics del Pirineu, com l'escudella o el trinxat. A més, incorpora diferents productes i plats segons les diferents temporades, fa poc va complementar la seva oferta amb els calçots i en breus començarà a treballar amb les xicoies. La borda disposa de dos menjadors i té una capacitat per a 75 persones. I quan arriba el bon temps, complementa les seves instal·lacions amb una terrassa. L'establiment acull esdeveniments com aniversaris o sopars d'empresa i sempre destaca per mostrar un tracte proper i afable.
Sant Julià de Lòria

Ctra. d'Os de Civis km 1-300

T. +376 842 574

#andorra #borda #restaurant #menjar #cuina #arena #santjulià #carretera #oscivis #brasa #carn #cargols