K L'IrinaK L'Irina és un restaurant familiar de cuina casolana que brilla per tenir una atenció propera i oferir menús diaris molt variats. La seva oferta canvia cada dia i els seus productes desborden qualitat i frescor. El menú sempre integra quatre primers i quatre segons molt equilibrats i postres artesanals. Veritablement, es pot degustar tot tipus de plats: cremes, amanides, verdures, carns, peixos, pastes...

Un dels punts forts de l'establiment també són els esmorzars. Disposa d'una gran carta de tes, cafès i entrepans per a tots els gustos i moments. N'hi ha des dels més clàssics fins a noves creacions innovadores i sorprenents. Alguns entrepans, per exemple, tenen nom de cotxe, com M3 o X6, i són per a estómacs amb gana, ja que combinen elements com salsitxes, ceba confitada, bacó, ou, formatge, tomata i molts productes més. L'èxit dels entrepans també es deu sobretot a la qualitat dels embotits i les carns i a la combinació de sabors que sorgeix amb cada mossegada.

El restaurant també té menús per emportar i disposa d'un servei de càtering a domicili. Accepta reserves i acull esdeveniments com aniversaris o sopars d'empresa.

Andorra la Vella

C/ Pere d´Urg núm. 5

T. +376 864 215

klirina@hotmail.com

#andorra #restaurant #irina #menjar #cuina #casolana #artesà #menú #degustació #plats #sabors