El Celler d'en Toni


El Celler d'en Toni és sinònim d'història i tradició. El restaurant fa més de 40 anys que ofereix plats i productes d'alta qualitat sota una cuina casolana però actualitzada. Les seves creacions integren els millors sabors i aromes del mercat i la seva carta és molt extensa. La filosofia del local és oferir menjar lleuger perquè venir al Celler d'en Toni es converteixi en una pràctica diària.

Entre els plats estrella hi ha les sardines i els canelons. La recepta dels canelons té més de 50 anys i el seu secret ha anat passant de generació en generació. Tot va començar amb el mestre Toni Sasplugas. Ell va ser el fundador i impulsor del restaurant, i ara, quatre generacions més tard, la família en manté el relleu.

L'establiment treballa molt amb productes de temporada, peix sempre fresc i carns de proximitat. A més, amenitza tots els seus plats amb els millors vins. I és que fent honor al seu nom, el Celler d'en Toni disposa d'una àmplia bodega on guarda centenars d'ampolles. La carta sencera de vins es pot consultar a través de la pàgina web www.cellerdentoni.com, que integra el preu i una breu descripció de cada beguda. A més, es pot fer ús del reservat de la bodega per acompanyar el tast de vins amb un mos o participar en les diferents presentacions i maridatges que organitza el restaurant.

Andorra la Vella

C/ Verge del Pilar núm. 4

T. +376 821 252

info@cellerdentoni.com#andorra #celler #toni #tradició #cuina #casolana #artesanal #vins #carta #productes #qualitat