El Teu EspaiMúsica llatina, classes dirigides i còctels originals plens de sabor. El Teu Espai ofereix l'oportunitat de gaudir del ritme i del ball més caribeny acompanyat dels millors professors i sota un ambient molt acollidor. El local organitza sessions de salsa, bachata, kizomba i molts estils més cada setmana perquè tothom qui vulgui es deixi portar i conegui els passos més essencials de cada ball.

L'establiment també disposa d'un espai de relaxació amb sofàs i taules on es pot prendre un còctel, un gintònic, una cervesa o qualsevol altra beguda que es desitgi. Només cal demanar i la imaginació farà la resta. Totes les begudes de El Teu Espai s'acompanyen d'un aroma i sabor intens, i és que la seva elaboració sempre integra productes de gran qualitat i fruites naturals. El local també té una sala de billar i un espai de futbolí on es pot gaudir d'una bona estona amb els amics i coneguts.


El Teu Espai obre cada dia i s'ubica al carrer de la Llacuna núm. 18, a Andorra la Vella. Per assistir a les classes de ball, cal fer una reserva prèvia trucant al 727 473.