La Borda SecretaLa Borda Secreta ofereix un ampli ventall de productes tradicionals i creacions pròpies que no deixen a ningú indiferent. Tots els seus plats tenen un toc personal i estan plens de sabor i intensitat. I és que la seva cuina sempre treballa amb productes de proximitat i de primera qualitat. El restaurant disposa d'una brasa perfecta per fer carns a foc lent i sota les millors tècniques. Com a plats tradicionals, hi podem trobar les carns a la brasa, el melós de vedella o la cua de bou. I com a innovació, els canelons d'ànec amb poma caramel·litzada i fua. Els seus aromes i sabors impregnen tot el paladar i conformen un veritable ball de sensacions. L'establiment també té una terrassa que està al bell mig del nucli més rústic de la Massana i compta amb unes vistes directes a la natura i la muntanya. Tot plegat, fa que l'espai sigui perfecte per gaudir duna bona estona acompanyat d'una carta plena d'especialitats.La Massana

Al peu del carrer s/n

T. +376 822 240

labordasecreta@hotmail.com

#andorra #borda #menjar #tradicional #creacions #terrassa #massana #secreta