La Cava RonaldoLa Cava Ronaldo ofereix una cuina tradicional però modernitzada, amb plats innovadors i productes del mercat. Disposa de tres menús diaris, amb diferents suggeriments i preus, i integra una gran varietat d'aliments i propostes on el que prima és una bona presentació i la millor qualitat. El restaurant és familiar i es caracteritza per satisfer els paladars amb propostes plenes de sabor i personalitat que recullen productes representatius de la terra i del mar. Hi podem trobar carns fetes a la brasa de carbó d'alzina o a la llosa, arrossos de mar o muntanya, peixos variats, carpaccios, steak tartar, postres artesanals i molt més. El local també té una àmplia selecció de vins (més de 20 referències) i s'envolta d'un ambient elegant i relaxat. A més, tots els seus professionals sempre mostren una atenció propera i amable. Per tant, no hi ha excuses, la Cava Ronaldo és el lloc ideal per passar una vetllada memorable i degustar la riquesa de la seva cuina.
Andorra la Vella

C/ Mossén Cinto Verdaguer núm. 7

T. +376 820 175

lacavaronaldo@andorra.ad

#andorra #cava #ronaldo #menjar #tradicional #muntanya #artesanal #carns #postres #qualitat