Casa EyreCuina tradicional i feta com a casa. El restaurant Casa Eyre disposa d'un ampli ventall de plats de primera qualitat elaborats amb productes frescos i sota les millors tècniques casolanes. La seva especialitat són les tapes, i és que n'hi ha per a tots els gustos i paladars. Entre les millors tenim: les croquetes, el pop a la gallega, les anxoves del cantàbric o la truita de patates. I tot ho podem acompanyar amb un bon vermut de la casa o un vi de gran qualitat.

El restaurant també ofereix menús diaris i de cap de setmana. Entre els seus plats hi podem trobar carns, com conill a la caçadora o garrí, amanides, aperitius i menjars de temporada. A l'estiu, per exemple, podem tastar un saborós gaspatxo o una refrescant sopa de meló. I a l'hivern, podem gaudir dels aromes de la muntanya amb un bon trinxat o una escudella. Pel que fa a les postres, trobem un ampli ventall de productes casolans, com profiterols farcits de nata banyats en xocolata.


La qualitat i tradició de Casa Eyre s'acompanya sempre d'un tracte amable i proper. A més, el local respira un ambient acollidor i càlid perfecte per gaudir d'una estona tranquil·la acompanyat dels millors menjars.

La Massana

Av. Sant Antoni núm. 14

T. +376 855 223

casaeyre@gmail.com#andorra #casa #eyre #massana #plats #tradicional #menjar #casolà #tapes #vermut