El Versalles


El Versalles és un bar especialitzat en tapes, platets, hamburgueses i copes que podràs degustar en un ambient únic al bell mig del Centre Històric d'Andorra la Vella! L'establiment aposta per les tradicions i ofereix un ampli ventall de vins, cerveses, vermuts i aperitius de gran qualitat. A més, cada canya o copa de vi que et demanis anirà acompanyada d'un pinxo sorprenent. El local disposa de diferents espais interiors per gaudir al màxim de cada moment. Integra una zona de relaxació amb sofàs i taules baixes perfecta per prendre's un còctel o una bona cervesa i una altra amb cadires i taules molt adient per fer unes tapes. També té una terrassa àmplia amb vistes a la plaça Guillemó perfecta per gaudir d'un bon mos sota la fresca i acompanyat del millor ambient i atenció. L'establiment s'adapta contínuament als gustos dels clients i sempre intenta integrar peticions o suggeriments. Una de les seves darreres incorporacions és l'hamburguesa vegetariana amb advocat, que és ideal per acompanyar-la amb un fantàstic gintònic de fruits vermells.Andorra la Vella

Plaça Guillemó, núm. 7

T. +376 832 010

#andorra #versalles #bar #vermut #tapes #vins #terrassa #plaça #guillemó #qualitat #suggeriment