Tasty


Com a bona granja, Tasty ofereix un ampli ventall de plats salats i dolços perfectes per fer un mos a qualsevol hora i degustar els millors sabors i aromes de la cuina casolana. La seva carta és molt variada, podem trobar des d'entrepans, amanides o torrades a menjars més elaborats, com fideuà, paella, pizzes, plats combinats i molt més.

L'establiment també disposa d'un menú diari i de dies temàtics. Per exemple, dimecres ofereix cuscús. A més, ofereix diferents promocions per esmorzar i té una gran varietat de postres casolans. Un altre punt fort de Tasty són les tapes, n'hi ha per a tots els gustos i paladars. Les més reclamades són el 'torpedo' de llagostí i els calamarsets.


El local és ampli i lluminós i es complementa amb una terrassa a l'aire lliure que és perfecta per gaudir del millor menjar sota la fresca i enmig d'un dels carrers més cèntrics de la capital.


Andorra la Vella

C/ Prat de la Creu núm. 33

T. +376 830 999

pikoloand@hotmail.com#andorra #tasty #restaurant #menjar #casolana #cuina #plats #qualitat #terrassa