Monopol 80's
Retorna a l'època daurada de la música amb la discoteca Monopol 80's. El local ofereix l'oportunitat de reviure els clàssics i èxits més aclamats de les dècades 70, 80 i 90 en un ambient únic i captivador. Podràs gaudir d'una pista de ball que canvia de color al ritme de la música, un espai amb taules i sofàs perfecte per fer la primera copa i una zona per a fumadors amenitzada amb màquines recreatives, com el futbolí o els dards. La discoteca també disposa d'una àmplia carta de gintònics prèmium i còctels innovadors fets amb licors i alcohols de primera qualitat. A més, l'establiment ofereix música en directe de la mà de punxadiscos que amenitzen cada festa segons la seva temàtica. I és que les instal·lacions del local són l'ocasió perfecta per organitzar esdeveniments o festes privades. Amb tot el que t'ofereix la discoteca, és impossible quedar-se a casa. Així que posa't les millors sabates i deixa't captivar per la febre del dissabte nit amb Monopol 80's i els seus professionals.


Andorra la Vella

Av. de Tarragona núm. 36

T. +376 375 013

http://www.monopol80.com