Pizzeria VeneciaLa Pizzeria Venecia és un restaurant familiar amb més de 30 anys d'experiència. L'establiment s'especialitza en l'elaboració de pizzes casolanes de massa fina i ofereix plats de temporada, com els bolets, que són de collita pròpia i recullen els millors aromes i sabors de les muntanyes andorranes i dels voltants. Les pizzes s'elaboren amb un forn de pedra i es nodreixen de la tradició i de la passió que tant caracteritza la cuina de la bella Itàlia. De fet, tot el local fa referència a un dels indrets italians més estimats i fotografiats: Venècia. Tant el nom del restaurant com la seva estètica (que compta amb un mural de la ciutat dels canals) et submergeixen en una de les cultures culinàries més exitoses del món. El restaurant també ofereix un menú diari, acull sopars de grups i realitza tot tipus de celebracions: batejos, aniversaris, sopars d'empresa... A més, disposa d'una àmplia terrassa que està oberta durant tot l'any.


AD600 Sant Julià de Lòria Av. Verge de Canòlich, 20. T. +376 841 796

#andorra #pizzeria #venecia #santjulia #pizza #menjar #restaurant #qualitat #canolich