Blót


Blót és un restaurant casolà ple d'història i personalitat. El nom fa referència a una festa pagana que se celebrava en l'antiguitat per venerar als déus nòrdics. La festivitat consistia a agrupar-se al voltant de calders fumejants i menjar tots plegats, fins i tot amb els déus. En honor seu, es bevia hidromel o cervesa.

El propòsit de Blót és recollir precisament aquest moment de germanor i de satisfacció que porta menjar tots plegats al voltant de plats plens de sabor i d'aromes casolans. Entre les seves especialitats trobem l'hamburguesa, que està feta amb 200 gr. de boví, o la milanesa "cavall", que porta vedella, tomàquet, ou, formatge... També podem gaudir de les patates Blót, que són rústiques i vénen acompanyades de salsa de formatge i bacó, així com de moltes altres tapes i plats per compartir de gran qualitat! A més, disposa de menjar per a vegetarians i sense gluten.


L'establiment també destaca per la seva cervesa artesanal. Té més de 8 tipus diferents de tiradors i nombroses cerveses embotellades per a tots els gustos i paladars. A més, escullis la cervesa que escullis, pagaràs el mateix. El preu només varia en funció de la grandària que demanis (25 o 50 cl).


Un altre motiu per gaudir de Blót són les seves instal·lacions. Cada racó de l'establiment respecta l'estètica vikinga: pells decoratives, fusta, llums tènues, mobles robustos... Per acabar de crear un ambient totalment acollidor, Blót ofereix música en directe cada setmana i disposa d'una barbacoa que, durant els mesos d'estiu, s'encén per fer graellades en grup i complementar els plats habituals amb carns a la brasa, verdures i altres productes naturals.


Canillo

Carrer perdut N°8 edifici l'era de calvo

T. +376 860 770

reservasblot@gmail.com#blot #canillo #andorra #restaurante #vikingo #viquing #menjar #cuina #cocina #tapas #hamburguesa #bebida #cerveza