MacaryMacary et permet endinsar-te en l'autèntica cuina alemanya a través de plats tradicionals plens de sabors i aromes propis de les terres germanes. Entre els menjars casolans que ofereix l'establiment, destaca el garró de porc, que ve acompanyat d'una base d'amanida de patata i xucrut. A més, el restaurant compta amb 56 varietats diferents de salsitxes, així com diferents postres típics alemanys, com l'strudel. A part dels plats inclosos en la carta, de dilluns a dissabte també es pot degustar un menú que combina menjars d'Andorra i d'Alemanya. I per amenitzar els plats, res millor que una selecció de les millors cerveses germàniques (tant d'ampolla com de tirador) en les seves varietats: blat, torrada i lager. A més, si es vol anar més enllà, es pot degustar alguna copa clàssica d'Alemanya per acabar l'àpat com cal. En destaquem el Jagerbomb, que combina el Jagermeister i la Paulaner.


Mossen Tremosa núm. 6,

Andorra la Vella

Tel: +376 818 918

macaryaleman@gmail.com

#macary #restaurant #andorra #alemany #manjar #plats #cuina #carn #patates