La Borda del Rector


La Borda del Rector us convida a descobrir plats tradicionals i d'avantguarda plens de sabors de la terra a través de la seva cuina gastronòmica. Els plats de la borda s'elaboren amb ingredients frescos i de qualitat i es poden acompanyar amb un ampli celler que integra més de 100 propostes per a tots els gustos i paladars.


Gràcies a la diversitat de coccions i d'elaboracions que empra l'establiment, els seus menjars s'omplen de sabors i aromes únics que et traslladen a un món culinari ple de sensacions i de noves experiències.


La borda varia la seva carta quatre cops a l'any en funció de les estacions (hivern, primavera, estiu i tardor). En cada època, la cuina renova les seves elaboracions i s'adequa als productes o ingredients d'aquella temporada.


L'establiment s'ubica a l'entrada de la Vall d'Incles, entre Soldeu i el Tarter.

Ctr. General 2, núm. 69, Canillo

Tel. +376 852 606

www.bordarector.com


#restaurant #borda #rector #canillo #comida #menjar #cuina #tradicional #muntanya #casolana #productes #qualitat