V. O.V. O. és sinònim de qualitat i bon ambient. L'establiment s'ubica a la Massana i presenta una àmplia varietat de plats de creació fets amb els millors productes. Els seus menjars desborden sabors i aromes plens de tradició i recullen el millor de la cuina de muntanya. El local és l'ocasió perfecta per compartir un dinar o un sopar amb els amics, familiars o estimats. A més, es pot complementar la jornada amb una copa mentre es gaudeix d'una estona de relax i desconnexió. V. O. accepta animals, té accés per a persones amb discapacitat, wifi gratuït i disposa d'una terrassa perfecta per fer un mos a l'aire lliure, sobretot durant els mesos de més calor.c/ Josep Rosell, 12, La Massana

Tel. +376 839 309

#vo #restaurante #andorra #comida #carta #menu #massana #productos #creatividad #casero