La Taverna d'Excalibur


La Taverna d'Excalibur et trasllada a l'època medieval, on els cavallers lluitaven contra grans amenaces, cavalcaven sobres els seus corsers i es batien a un duel sense pensar-s'ho dues vegades. L'establiment compta amb una decoració ambientada en la típica taverna d'aquells temps i ofereix una àmplia varietat de plats (alguns més convencionals i altres més innovadors) fets amb productes de qualitat i sota una manera de cuinar que desborda sabors i aromes plens de tradició. A part de la carta, el restaurant disposa d'un menú especial medieval que requereix reserva prèvia i de diferents menús per a tota mena de celebracions: comiats de solter, comunions, aniversaris, festes de cap d'any, sopars d'empresa...


La Taverna d'Excalibur és el lloc ideal per passar una estona diferent acompanyat d'amics o familiars mentre s'esmorza, es dina, se sopa o es fa una copa. L'establiment té un horari d'obertura molt ampli. A més, es troba en ple centre d'Escaldes-Engordany, a l'avinguda Carlemany, i està a 20 metres d'un aparcament.


Av. Carlemany, 36, Escaldes-Engordany

Tel. +376 819 969#andorra #tavrena #excalibur #restaurant #epoca #cavallers #menjars #tradicio #cuina #casolana #productes #qualitat