PampaLa Pampa és sinònim de qualitat i bon ambient. Els seus plats recullen matisos de la cuina argentina, mexicana i italiana i estan replets de sabors i aromes que omplen tots els gustos i paladars.


L'establiment s'ubica a Arinsal, i durant la temporada d'hivern, és el lloc ideal per relaxar-se i fer un mos després d'un dia d'esquí. A més, acull grups i tot tipus de celebracions: convencions, aniversaris, batejos, comunions, bodes i qualsevol altre esdeveniment que pugui sorgir.


El local presenta un ambient acollidor i un tracte proper i disposa d'una àmplia carta amb menjars molt variats, com entrants, amanides, crestes, pastes, milaneses, pizzes, carns a la graella... A més, tots els seus plats es poden amenitzar amb vins argentis i dels països veïns.

Crt. General d'Arinsal, Edifici Amadeus, Arinsal

Tel. +376 839 630

pamparestobar@hotmail.com#pampa #andorra #pampaandorra #arinsal #carretera #argentino #carnes #crestes #pizzes #comida #cocina #restaurante