Oh! Burger


Oh! Burger ofereix un ampli ventall de pizzes i hamburgueses gurmets per a tots els gustos i paladars. L'establiment s'ubica al Pas de la Casa i elabora menjars plens de sabors i que contenen els aromes propis de la muntanya. Les seves carns són de gran qualitat i s'acompanyen de productes frescos. A més, de les pizzes i les hamburgueses també podem trobar altres plats casolans, com pasta o amanides.

El restaurant disposa d'un ambient acollidor i una atenció propera. A més, accepta animals i complementa les seves instal·lacions amb una terrassa que permet fer un mos sota les meravelloses vistes del Pas. Oh! Burger també acull celebracions diverses i dinars o sopars en grup, ja sigui per aniversaris, trobades d'empresa o altres.


c/ Catalunya, núm. 13

Pas de la Casa

Tel. +376 728 700


#andorra #restaurant #burger #hamburguesa #pasdelacasa #comida #menu #guiand