La Borda Major VLa Borda Major V ofereix una àmplia varietat de plats de muntanya i cuina internacional elaborada amb productes frescos i de qualitat. La seva especialitat són les carns i el peix a la brasa. I és que l'establiment disposa d'una gran barbacoa interior que concorda a la perfecció amb la decoració i ambientació rústica del local.


El restaurant ofereix un menú diari que varia cada dia i una carta amb diferents creacions gastronòmiques plenes de sabors i aromes casolans. A més, acull tota mena d'esdeveniments i celebracions, com aniversaris, trobades d'empresa... I sempre s'acompanya d'una atenció propera i familiar.


L'encant de La Borda Major també recau en la seva ubicació, ja que es troba en ple centre del casc antic d'Encamp. El local és de fàcil accés i té un pàrquing a 50 metres caminant.


c/ Major, núm. 5, Encamp

Tel. +376 831 615