La Zanzara


La Zanzara ens trasllada a la Bella Itàlia a través dels aromes i sabors més tradicionals. L'establiment s'ubica a Encamp i ofereix un ampli ventall de plats i menjars casolans fets amb productes frescos i de qualitat. Hi podem trobar des de tota classe de pastes, pizzes o risottos a uns deliciosos xampinyons gratinats o una font de provolone fos. Entre les seves especialitats també trobem les fondues de formatge, que són perfectes per compartir i s'acompanyen de diferents tipus de pa i embotits. Així com la raclette, que se'ns presenta amb patates i ens omple el paladar amb una combinació única de sabors! A més, el restaurant ofereix un ambient acollidor i una atenció personalitzada. I disposa d'una terrassa amb vistes al centre de la ciutat perfecta per fer un mos mentre es gaudeix del paisatge.


Travessera del Jardí, Encamp

Tel. +376 834 384

lazanzaraencamp@gmail.com


#zanzara #encamp #guiand #restaurant #menjar #plats #cuina #italiana #pasta #pizza #terrassa