Siam ShikiSiam Shiki recull el millor de la gastronomia tailandesa i japonesa i ens la porta al Principat. L'establiment presenta una cuina plena de sabors i aromes propis dels països asiàtics i ofereix plats que semblen veritables obres d'art, on predominen els colors, els ingredients exòtics i la creativitat.

El local s'ubica a tocar del Centre Wellness INÚU, a dins de l'edifici termolúdic de Caldea. La seva posició el centra en un entorn únic i ple de sorpreses. I és que mentre es degusten els seus plats es pot gaudir de tot un entorn marítim i relaxant gràcies a l'enorme peixera que es troba enmig del restaurant i que alberga espècies de peixos sorprenents.

La carta de l'establiment és molt amplia, hi podem trobar tot tipus d'entrants i plats per compartir, així com tot un sortit de principals, segons i postres típics de les zones asiàtiques. A més, ofereix diferents begudes tailandeses i japoneses, com la cervesa Singha, per amenitzar cada mos. Això sí, entre els menjars estrella de Siam Shiki trobem el Pad Thai, que es tracta d'un dels plats més típics de Tailandia i es compon de tallarins, gambes, verdures i salsa de soja.


Av. Parc de la Mola, núm. 10, Escaldes-Engordany, Centre Wellness INÚU

Tel. +376 891 889


#siamshiki #escaldes #restaurant #tailandes #japones #cuina #menjar #plats #creacion #gastronomia