Les Barques


El restaurant Les Barques ens porta el millor de la cuina casolana. La seva oferta gastronòmica és molt àmplia i està plena de productes frescos i de qualitat. Cadascun dels seus plats recull els aromes i sabors propis de la cuina de casa, feta amb paciència, qualitat i tradició. Entre les seves creacions trobem: una gran varietat de tapes, carns, arrossos, caragols, amanides... I molt més!


Les Barques s'acompanya d'una ambientació familiar i un tracte proper. A més, disposa d'una terrassa que ens permet fer un mos mentre es gaudeix de l'exterior durant els dies de més calor. L'establiment també acull tota classe de trobades en grup, com banquets, aniversaris, sopars d'empresa...

Passatge Antònia Font Caminal

Escaldes-Engordany

Tel. +376 813 200

lesbarquesandorra@gmail.com


#lesbarques #restaurant #andorra #menjar #casola #productes #proximitat #escaldes #cuina