El GrifóLa immobiliària de vacances El Grifó compta amb més de 40 anys d'experiència en el sector immobiliari. L'establiment ofereix tota mena de serveis relacionats amb el món dels immobles i opera amb tot tipus de superfícies: apartaments, xalets, botigues, terrenys... Alguns dels seus serveis són: transaccions de comptadors i consultors, gestió d'actius individuals, lloguers de vacances o per anys, manteniment, actualització i disseny d'interiors... A més, l'establiment està especialitzat en el lloguer vacacional del Pas de la Casa i Soldeu-El Tarter. I és que tots els seus allotjaments estan perfectament situats a menys de 100 metres de les pistes i compten amb totes les comoditats i equipaments necessaris per passar una jornada vacacional en perfectes condicions.


Av. d'Encamp, núm. 29, Planta Baixa-Residència Grizzly

AD200 Pas de la Casa

Tel. +376 855 250

#elgrifo #immobiliaria #andorra #pasdelacasa #immobles #vacances #lloguer #venda #vacacional