Gustus


Gustus és sinònim de qualitat, creació i nous sabors. El restaurant s'ubica a la Massana i ofereix una nova manera de gaudir de la cuina elaborada a través de productes frescos de temporada i plats plens d'originalitat. I és que la gastronomia que ofereix Gustus està repleta de colors, aromes i sabors que omplen cada estança de l'establiment.


Entre els seus productes estrella trobem el peix, el marisc i les carns. Amb aquests i molts altres aliments, el restaurant elabora menjars suculents. Com una cua de bou que es desfà només mirar-la, un arròs de mar que et trasllada a la costa més tradicional, un tàrtar de tonyina vermella amb gambes i advocat que enamora o una corbina a la 'papillote' amb llet de coco i llima que deixa a tothom embadalit.


De fet, la creativitat la trobem en tots els seus plats, fins i tot en els més dolços. I és que no hi ha res millor que una copa de crocant d'ametlles i mousse de fruita de la passió o els clàssics burinyols del Gustus per acabar d'arrodonir una jornada gastronòmica perfecta.


c/ Costes Teixidor, núm. 4

AD 400 La Massana

Tel. +376 847 700


#gustus #lamassana #restaurant #gastronomia #plats #creacio #decoracio #qualitat #varietat