Cal Silvino


Cal Silvino és un restaurant amb plats sorprenents i plens de personalitat. El local ofereix menús diaris i una carta extensa on podràs trobar plats per a tots els gustos i paladars.


La cuina de Cal Silvino ens apropa a la gastronomia casolana feta a foc lent i sota les receptes més tradicionals. Hi podem trobar des d'uns cargols a la llauna o un pop a la gallega a un suculent bacallà.


També podem tastar un salmó amb salsa de xampinyons o un bon dau de bou acompanyat de les seves verdures. Veritablement, l'oferta de Cal Silvino és molt àmplia. A més, el restaurant treballa amb productes frescos i de temporada, com els calçots. Així que no teniu excusa. Reserveu ja la vostra calçotada i gaudiu d'un ambient acollidor i d'un tracte proper i personalitzat.

Av. el Través, núm. 21, La Massana

Tel. +376 840 720

info@restaurantsilvino.com
#silvino #andorra #lamassana #restaurant #menjar #casola #platos #personalidad #cocina #gastronomia