El Racó d'en Silvino


El Racó d'en Silvino s'ubica a la Massana i ofereix esmorzars, tapes i tot tipus de plats casolans fets per dinar i sopar en un entorn familiar i acollidor. Hi podem trobar des d'amanides, plats combinats o entrepans a les tradicionals Francesinhes, que són una de les seves especialitats.


L'establiment acull tota mena d'esdeveniments (aniversaris, trobades d'empresa...) i disposa d'un servei de menjar per emportar. A més, complementa les seves instal·lacions amb una gran terrassa que es troba just davant del Telecabina. Per tant, és l'opció ideal per descansar després d'un dia d'esquí i gaudir d'una bona estona a l'aire lliure.

Av. del Través, núm. 3 - Baixos, La Massana

Tel. +376 815 393

info@restaurantsilvino.com


#raco #silvino #massana #restaurant #menjar #plats #casola #productes #qualitat