Net and Sec
Net and Sec és una bugaderia d'autoservei que disposa de màquines de rentat i d'assecat preparades per acollir diferents teixits i materials, com edredons, mantes, tovalloles, llençols, cortines, roba... Les grandàries dels tambors de les màquines de l'establiment permeten rentar una gran quantitat de roba i elements de gran dimensió que sovint a casa no podem rentar. A més, el local disposa de diferents panells informatius on s'explica la funcionalitat de cada programa, els graus que cal posar segons el teixit... Tot el que es necessita saber per cuidar la roba durant la rentada i garantir-ne la seva durabilitat.


Les instal·lacions de Net and Sec també et permeten envasar la roba al buit per estalviar espai i disposen d'una zona de mascotes on es poden rentar objectes dels peluts, com joguines, mantes, tovalloles i llits. Les màquines d'aquesta zona estan dissenyades per tenir cura de les peces de roba de les mascotes amb productes desinfectants.


L'establiment, a més, disposa de WiFi permet l'entrada de mascotes sempre que estiguin sota la supervisió de l'amo. I ofereix la possibilitat de fer-se una targeta client per gaudir d'un descompte en cada rentada.
Av. Sant Antoni, edifici Proteco 2, n. 54, La Massana

+376 672 188

netandsec9@gmail.com