top of page

Midtown, l'esperit de Nova York a Andorra


L'oferta gastronòmica d'Andorra es troba en un moment més cosmopolita que mai, prova d'això és el Restaurant i cafeteria Midtown.

Aquesta moderna i relaxada proposta està situada a passos del nucli comercial d'Escaldes-Engordany, en un local completament renovat i ambientat al detall per a recrear el millor de l'atmosfera novaiorquesa.

La seva carta compta amb plats variats i sabors per a tots els gustos com la Dònut Burger amb doble smash de carn, l'amanida Cobb salt amb salmó fumat i cansalada o dolços per a gaudir sense culpa com els pastissos i donnuts amb cobertures. Cal destacar que tota la seva producció és realitzada per l'equip de cuina que ens ofereix alternatives per a degustar en diferents moments del dia, cuidant la qualitat dels seus ingredients per a brindar una experiència gastronòmica inoblidable en cada visita.

Si el que cerques és gaudir d'un batut o un suc natural de qualitat per a una pausa més casual, en Midtown podràs triar entre una varietat temptadora de milkshakes deliciosos elaborats pels seus bartenders.


Disposen, a més, d'opcions veganes i la possibilitat d'adaptar plats a persones amb intoleràncies al gluten.

Gaudir dels seus productes en la comoditat de la teva llar també és possible, ja que ofereixen un servei de lliurament a domicili, així com la facilitat de fer la teva reserva en línia per a garantir un lloc amb antelació en les seves instal·lacions, les quals disposen d'espais amplis i acollidors com la terrassa a l'aire lliure.

Per aquestes raons i moltes més, Midtown es posiciona com una alternativa molt completa i autèntica per a aquells que desitgin prendre's un moment i gaudir del millor sabor a l'estil Nova York.








bottom of page